Nyheter från Dalakollektivet Januari 2014!

Nu kommer äntligen Ian Carr´s soloskiva  “Who He?” med  Ian Carr & The Various Artists. 

Du köper den här direkt i vår Webshop. För att lyssna gå direkt till www.iancarrguitar.com

Ian Carr är en av Englands mest framstående gitarrister och har spelat med artister som Kate Rusby, Eddi Reader, Kris Drever och med folkmusikgrupperna Swåp och Timber. Här gör han sin egen producerade soloskiva med egna kompositioner och några olika gäster.

Sagt om Ian:

“When it comes to guitar accompaniment, Carr posseses one of the planets most original minds. His quirky harmonic ideas, novel chord voicings and bar crossing counter-rhythms consistently add unique and charming twists.” Acoustic Guitar Magazine.

“Ian Carr is one of the most innovative, brilliant and sympathetic guitarists Britain has produced in years, in any genre, not just in folk roots music” Froots magazine